CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ PE TEMA ABSORBȚIEI FONDURILOR STRUCTURALE

CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ PE TEMA ABSORBȚIEI FONDURILOR STRUCTURALE

Administratorul public al municipiului, Niculae Ghiță, a participat vineri, 10 februarie, la conferința națională pe tema absorbției fondurilor structurale – “Absorbția fondurilor structurale și identificarea sectoarelor economice vitale pentru dezvoltarea României”.

Conferința a fost organizată de Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) cu scopul de a oferi tuturor invitaților posibilitatea de a participa activ la identificarea celor mai importante sectoare pentru dezvoltarea economică precum și la identificarea principalelor surse de finanțare pentru perioada 2014-2020 și a soluțiilor necesare accelerării absorției fondurilor structurale.

Evenimentul a reunit reprezentanți ai mediului de afaceri, ai administrației publice locale, ai mediului academic sau sindical alături de alți oficiali ai tuturor instituțiilor statului angrenate în dezvoltarea economică și absorția fondurilor structurale. Invitat special a fost Ministrul Economiei, domnul Alexandru Petrescu.

Prioritatile pentru 2017-2020 referitor la infrastructură corelat cu sumele aprobate prin bugetul anului curent și prevederile din POIM, propuneri pentru îmbunătățirea procesului de implementare și absorție, importanta proiectelor finantate din POIM, în special pentru sectorul transporturi și gradul de absorție necesar susținerii creșterii economice asumate pentru 2017 sunt câteva din subiectele abordate în cadrul conferinței.

Ultima modificare: 13.02.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul INSTITUȚIILE ABILITATE ACȚIONEAZĂ PENTRU ÎNLĂTURAREA ZĂPEZII ȘI ÎMPRĂȘTIEREA DE MATERIAL ANTIDERAPANT

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.